ahojte baby ste sexi ste cool dajte sem viac foto ste cool chalani na nasej skole chcu aby ste vystupili aj ja a nedali by ste mi vaas podpis sukromne nechcete ist somnou na kofolu prosim odpiste dakujem cawte kocky
Dátum: 05.07.2010
Vložil: andrej
ahojte baby ste sexi ste cool dajte sem viac foto ste cool chalani na nasej skole chcu aby ste vystupili aj ja a nedali by ste mi vaas podpis sukromne nechcete ist somnou na kofolu prosim odpiste dakujem cawte kocky
———
Dátum: 16.07.2010
Vložil: 2 Girls
Na Kofolu pôjdeme na 100 % to si píš :)
———
Dátum: 05.07.2010
Vložil: evka
babyyyy ste uuuppplllneeee skeveeleeee juuu mohli by ste mi dat podpis ja som z trnavy a chcela by som sa s vami stretnut prosim odpiste dakujem caw
———
Ahoj jasné môžeme sa stretnúť a odkiaľ si ? a podpis ti dáme osobne a keď budeš chcieť tak aj fotku :)
———
Dátum: 22.06.2010
Vložil: Viki
Ahojte bola som na tej novej stranke kde mozem stahova tvase veci a chcela by som vas poprosit o vas autogram s venovanim pre Viki alebo Viktoriu, Vikinku ak by ste my ho urobili prosím dajte ho na tu stranku kde mozem stahovat veci dobre napriklad autogrami pre fanuskov nieco take dakujem vam moc ste zlate ahoj
———
Ahoj autogram ti pošleme na e-mail nemaj obavy :) len nám pošli tvoj e-mail a ďakujeme za skvelý nápad pokúsime sa zrekonštruovať stránku na sťahovanie :)
———
Dátum: 20.06.2010
Vložil: Marcela
Ahojte baby no ste super na Pokec-i máte napísané ze idete do táboru Gemini nieco take tak mozno pojdem aj ja a dali by ste mi autogram dkaujem vam ahoj
———
Ahoj bolo by to skvelé ak by si išla aj ty :) a autogram ti pošleme prosím e-mail nám pošli ty a mi ti pošleme autogram čo ty na to ? :)
———
Dátum: 11.06.2010
Vložil: Najstarší Bratranček Stanko
mno thakze nikolka...pekna stranka ja som ti uz powedal ze bodaj by to wsetko vyslo co si prajes...moc ti to prajem a samozrejme aj twojej spolupracovnicke...mno newim asi to staci...wed wiac si spolu napiseme... :D ...ajojte....cmuQ
———
© 2010 Všetky práva vyhradené.