Vyhľadávanie

Kontakt

2 Girls

0914330036

E-mail: 2.girls@centrum.sk

Fórum

Dátum: 05.07.2010

Vložil: andrej

Titulok: babenky

ahojte baby ste sexi ste cool dajte sem viac foto ste cool chalani na nasej skole chcu aby ste vystupili aj ja a nedali by ste mi vaas podpis sukromne nechcete ist somnou na kofolu prosim odpiste dakujem cawte kocky

Dátum: 16.07.2010

Vložil: 2 Girls

Titulok: Re:babenky

Na Kofolu pôjdeme na 100 % to si píš :)

Dátum: 05.07.2010

Vložil: evka

Titulok: cawte

babyyyy ste uuuppplllneeee skeveeleeee juuu mohli by ste mi dat podpis ja som z trnavy a chcela by som sa s vami stretnut prosim odpiste dakujem caw

Titulok: Re:cawte

Ahoj jasné môžeme sa stretnúť a odkiaľ si ? a podpis ti dáme osobne a keď budeš chcieť tak aj fotku :)

Dátum: 22.06.2010

Vložil: Viki

Titulok: Ahoj

Ahojte bola som na tej novej stranke kde mozem stahova tvase veci a chcela by som vas poprosit o vas autogram s venovanim pre Viki alebo Viktoriu, Vikinku ak by ste my ho urobili prosím dajte ho na tu stranku kde mozem stahovat veci dobre napriklad autogrami pre fanuskov nieco take dakujem vam moc ste zlate ahoj

Titulok: Re:Ahoj

Ahoj autogram ti pošleme na e-mail nemaj obavy :) len nám pošli tvoj e-mail a ďakujeme za skvelý nápad pokúsime sa zrekonštruovať stránku na sťahovanie :)

Dátum: 20.06.2010

Vložil: Marcela

Titulok: cawko

Ahojte baby no ste super na Pokec-i máte napísané ze idete do táboru Gemini nieco take tak mozno pojdem aj ja a dali by ste mi autogram dkaujem vam ahoj

Titulok: Re:cawko

Ahoj bolo by to skvelé ak by si išla aj ty :) a autogram ti pošleme prosím e-mail nám pošli ty a mi ti pošleme autogram čo ty na to ? :)

Dátum: 11.06.2010

Vložil: Najstarší Bratranček Stanko

Titulok: ajoj

mno thakze nikolka...pekna stranka ja som ti uz powedal ze bodaj by to wsetko vyslo co si prajes...moc ti to prajem a samozrejme aj twojej spolupracovnicke...mno newim asi to staci...wed wiac si spolu napiseme... :D ...ajojte....cmuQ

Titulok: Re:ajoj

Ahoj ďakujeme za odkaz :)

<< 1 | 2 | 3 >>